Rólam

Gyerekbarát gyermekneurológus

Jelenleg a Bethesda Gyermekkórházban gyermekneurológus főorvosként dolgozom. Kiemelt szakterületem a műtéttel kezelhető gyermekideggyógyászati betegségek diagnosztizálása, az operált gyermekek hosszú távú neurológiai gondozása, követése.

Dr. Gyorsok Zsuzsanna gyermekneurológus

Korábban az Országos Idegtudományi Intézet Gyermek-idegsebészeti Osztályán voltam osztályvezető főorvos. Mielőtt gyermekneurológiára specializálódtam  csecsemő- és gyermekgyógyászként dolgoztam Székesfehérváron, Kaposváron és Pécsett.

Gyermekgyógyászati, ideggyógyászati és epileptológiai szakfolyóiratokban rendszeres szerző/társszerző vagyok. Aktívan részt veszek gyermekneurológiai és gyermekgyógyászati hazai és nemzetközi kongresszusokon, időm egy részében gyermekneurológiai és neonatológiai továbbképzéseket tartok. A Magyar Epilepszia Ligától 2010-ben az „Epilepszia specialista” címet kaptam. 2011-ben az Astellas díj Elismerő Oklevelével jutalmaztak.

Budapesti magánrendelés

Rendelésem könnyen megközelíthető, a gépkocsival érkezők a rendelő közelében ingyenesen parkolhatnak, ugyanakkor tömegközlekedéssel is elérhető. Rendezett, tágas és legfőképp gyermekbarát rendelőmben kis betegeim figyelmét játékok kötik le, amíg a szülőkkel a gyermek problémáiról beszélgetünk.